Belsőépítészeti tervezés, személyre szabott tanácsadás

Számunkra a belsőépítészeti tervezés ott kezdődik, ahol az építészeti tervezés véget ért. Az elkészült „épületet” feltöltjük tartalommal, a funkciók értelmet nyernek, a belső terek élhetővé válnak. 

Cégünk a belsőépítészeti- és világítástechnikai tervezés során olyan terek kialakításán dolgozik a Megrendelővel együtt, amely során a kialakult élettér tökéletes harmóniában áll a Megrendelővel. Ahhoz, hogy a fal mutatós és dekoratív legyen, design falburkolati elemekkel is dolgozunk. Magas elégedettségi faktorunknak köszönhetően immár több éves múltra, számos tapasztalatra tekinthetünk vissza ami a jövőre nézve inspiráló hatással van.

Tervezés / tanácsadás folyamata:


1. Előzetes igényfelmérés

15-20 perces személyes találkozó keretén belül, vagy alaprajzot/ fotókat/ esetleg ötleteket is tartalmazó írásbeli megkeresés esetén 15-20 perces telefonos interjú keretein belül egyeztetünk.

2. Helyszíni felmérés

Itt már szükséges, hogy legyen elképzelés a térkihasználásról, hogy hová kerülnek a bútorok, milyen lesz a fal színe, mi a burkolat típusa. Fenti paraméterek ismeretében tudjuk kalkulálni a fénymennyiséget.

3. Javaslat

Helyszíni felmérést követő 10 napon belül összefoglaló dokumentációt küldünk, mely tartalmazza az elhangzott információkat, ötleteket, javaslatokat és az árazott/árazatlan költségvetést a termékekkel együtt.

4. Találkozó, döntéshozatal

Írásban visszaigazolt megrendelőlap megküldése részünkre, mely alapján a termékek és szolgáltatások rendeléseit megkezdjük. Előre egyeztetett időpontban találkozó a kivitelezés helyszínén vagy projektirodánkban, ahol (a bemutatott tervek alapján) véglegesítjük ajánlatunkat, megrendeljük a termékeket és beépítési szolgáltatásokat.

Szakemberek egy kézben:

Mindannyiunk számára ismert és jól látható mennyire összetett játék egy ingatlan felépítése, felújítása vagy csak kisebb átalakítása. Nagyon sok idő, pénz és energia mire az álomból valóság lesz, az építésztervekből építmény, belsőépítészeti-és világítástechnikai tervekből igazi komfortos tér lesz.

Ahhoz, hogy Megrendelőnk számára a kivitelezés ideje ne egy rémálom legyen, hanem egy izgalmakkal teli várakozási idő a saját villamosipari kivitelező csapatunk készséggel áll a rendelkezésedre.

Emellett belsőépítész munkatársunkat is ajánljuk, aki adott esetben összehangolja a kivitelezési folyamatokat. Naprakész információval rendelkezik a hazai és nemzetközi design trendekről, a legújabb termékekről, ezek beszerzési helyéről és árairól.

Társszakmai területen komoly szakmai referenciákkal rendelkező kivitelező kollégákat szívesen ajánlunk az alábbi területek valamelyikéről: építészeti-, homlokzatszigetelési-, villanyszerelési-, gépészeti-, szárazépítészeti, gipszkarton szerelési-, felületképzési (festés, mázolás, tapétázás)-, hideg- meleg burkolási-, asztalos.


Küldjön nekünk üzenetet

Világítástechnikai és belsőépítészeti

  • tervezés/tanácsadás
  • kivitelezés
  • termékbeszerzés

Igényeihez kapcsolódóan kérjük, használja a kapcsolatfelvételi űrlapot
Kosár

A kosár üres.